coffee-2600892_1280

Bogat izbor ugostiteljskih usluga na nekoliko lokacija...

Caffe Central nudi najkvalitetniju ponudu raznih toplih napitaka, pića, torti, kolača i slastica. Neodoljiv izbor delicija oduševit će vas svojim okusom, dekorativnim izgledom i kvalitetom kolača koje ljubazno osoblje svakodnevno prezentira.

Naš glavni recept je kvaliteta, a imperativ zadovoljan i stalni gost. Cilj nam je svakodnevno unaprjeđenje usluga kao bi posjetitelji i vjerni kupci uživali u kvaliteti i raznolikosti. Svi proizvodi su isključivo od prirodnih sastojaka u skladu s HACCP sustavom.

Svoje povjerenje uistinu možete povjeriti vještim rukama naših djelatnika. Posjetite nas u prizemlju Franšiznog centra BiH.

TU SMO ZA VAS!

Za sve pohvale, sugestije, informacije i komentare, kontaktirajte nas! Stojimo vam uvijek na raspolaganju!

Telefon

+387 30 718 491

Caffe Central - GALERIJA

Pogodnosti - Caffe Central

INTERNET
NAPITCI
VRHUNSKI KOLAČI
POVOLJNE CIJENE

Gastro ponuda - Hotel Central

Restoran Central

Restoran Central

Udobnost i ugodna atmosfera, profesionalnost i ljubaznost osoblja uz nezaobilazne gastronomske užitke i delicije vrhunac su ponude našeg restorana. U ponudi su vrhunski gastronomski specijaliteti, domaća i internacionalna jela kvalitetno pripremljena i profesionalno poslužena te novi kulinarski trendovi, a meso, mlijeko, jaja i povrće iz eko uzgoja garancija su za užitak u zdravoj hrani.

Pizzeria Central

Pizzeria Central

Pizzeria Central pripravlja pizze u specijaliziranoj peći, sendviče, hladne plate, domaća jela, tjestenina te uvijek svježe salate i napitke. Ugodni ambijent pizzerije Central dat će dodatnu vrijednost vašem boravku i uživanju u izvrsnim jelima.

Cilj nije samo služiti kvalitetnu hranu, nego stvoriti ambijent koji će vas ponovno vratiti i učiniti vas stalnim gostom.

Slastičarna Central

Slastičarna Central

Slastičarna Central nudi najbogatiju i najkvalitetniju ponudu torti, kolača i slastica za razne prigode (rođendane, krštenja, pričesti, krizme, vjenčanja, godišnjice i sl.) Neodoljiv izbor delicija oduševit će vas svojim okusom, dekorativnim izgledom i kvalitetom kolača koje ljubazno osoblje svakodnevno prezentira.

Pivnica

Pivnica

Pored velikog izbora različitih piva, svim posjetiteljima nudimo i veliki izbor ostalih toplih napitaka, bezalkoholnih i žestokih pića. Ova pivnica nudi svojim gostima opuštenu i ugodnu atmosferu, uz odabranu glazbu i uvijek uslužno i ljubazno osoblje.