spa06-min

Za sve one koji prepoznaju važnost zdravog života...

Za sve posjetitelje Wellness & SPA centra na raspolaganju su prostrani zatvoreni bazen, jacuzzi, finska i turska sauna, fitness centar, solarij kao i različiti tipovi masaža i svih vrsta kozmetičkih usluga.

Radno vrijeme Wellness & SPA centra:
Ponedjeljak – subota od 09:00 do 21:00 h
Nedjelja od 10:00 do 18:00 h

NAPOMINJEMO – Bazen za vrijeme škole plivanja je zatvoren za ostale posjetitelje! Utorak i Petak od 17:30 do 20:30 h

Usluge:

  • Beauty
  • Spa oaza
  • Fitness
  • Bazen

Bazen

Bazen

Dopustite si božansku ugodu i vratite se u element iz kojeg izvire život. Osjetite ljekovitu učinkovitost vode dolaskom na naš zatvoreni bazen koji se proteže na površini 500 m2 i nudi različite aqua programe kako za odrasle tako i za razigrane mališane koji će uživati u dječijem bazenu.

Fitness

Fitness

Fitness centar funkcionalan je prostor površine 178 m2. Namijenjen je svim posjetiteljima Franšiznog centra BiH, pored gostiju hotela i svima onima koji žele biti u dobroj formi te imati skladno i lijepo razvijeno tijelo.

SPA

SPA

Nezaboravno iskustvo u SPA oazi pružit će vam finska sauna, turska kupelj i neodoljivi relax-room. Ovdje ćete doživjeti različite mirisne esencije u umirujućoj atmosferi vodene pare i visoke temperature.

Beauty

Beauty

Zatvorite oči, slušajte svoje tijelo, ukrcajte se na putovanje osjetilima… Beauty segment Wellness & SPA centra obuhvaća tretmane koji će vašem tijelu vratiti energiju.

Uz masaže, anticeulitni program, njegu lica, njegu ruku i nogu te solarij doživjet ćete neodoljiv osjećaj opuštenosti i zdravlja…

Wellness & SPA