_DSC1858_ss

Bogat izbor ugostiteljskih usluga na nekoliko lokacija...

Od neformalnih cafea do elegantnog restorana, od raznolikih domaćih jela spravljenih na razne načine do inovativnih kreacija u kojima se kombiniraju tradicija i moderni trendovi kako domaće tako i međunarodne kuhinje.

Ako želite proširiti svoje gurmanske doživljaje svakako posjetite restoran Central hotela. Udobnost i ugodna atmosfera, profesionalnost i ljubaznost osoblja uz nezaobilazne gastronomske užitke i delicije vrhunac su ponude našeg restorana. U ponudi su vrhunski gastronomski specijaliteti, domaća i međunarodna jela kvalitetno pripremljena i profesionalno poslužena te novi kulinarske trendovi, a meso, mlijeko, jaja i povrće iz eko uzgoja garancija su za užitak u zdravoj hrani.

Naša ponudu pronađite u:

  • Restoran Central
  • Pizzeria Central
  • Slastičarna Central
  • Pivnica

Restoran Central

Restoran Central

Udobnost i ugodna atmosfera, profesionalnost i ljubaznost osoblja uz nezaobilazne gastronomske užitke i delicije vrhunac su ponude našeg restorana. U ponudi su vrhunski gastronomski specijaliteti, domaća i internacionalna jela kvalitetno pripremljena i profesionalno poslužena te novi kulinarski trendovi, a meso, mlijeko, jaja i povrće iz eko uzgoja garancija su za užitak u zdravoj hrani.

Pizzeria Central

Pizzeria Central

Pizzeria Central pripravlja pizze u specijaliziranoj peći, sendviče, hladne plate, domaća jela, tjestenina te uvijek svježe salate i napitke. Ugodni ambijent pizzerije Central dat će dodatnu vrijednost vašem boravku i uživanju u izvrsnim jelima.

Cilj nije samo služiti kvalitetnu hranu, nego stvoriti ambijent koji će vas ponovno vratiti i učiniti vas stalnim gostom.

Slastičarna Central

Slastičarna Central

Slastičarna Central nudi najbogatiju i najkvalitetniju ponudu torti, kolača i slastica za razne prigode (rođendane, krštenja, pričesti, krizme, vjenčanja, godišnjice i sl.) Neodoljiv izbor delicija oduševit će vas svojim okusom, dekorativnim izgledom i kvalitetom kolača koje ljubazno osoblje svakodnevno prezentira.

Pivnica

Pivnica

Pored velikog izbora različitih piva, svim posjetiteljima nudimo i veliki izbor ostalih toplih napitaka, bezalkoholnih i žestokih pića. Ova pivnica nudi svojim gostima opuštenu i ugodnu atmosferu, uz odabranu glazbu i uvijek uslužno i ljubazno osoblje.

Gastro ponuda - GALERIJA